Home Märke Specialized Racercykel – Specialized Allez C2 stulen ur ett cykelförråd i Gröndal

Racercykel – Specialized Allez C2 stulen ur ett cykelförråd i Gröndal

Min vita racercykel av märke/modell Specialized Allez blev stulen ur ett cykelförråd på Grenljusbacken i Gröndal, Stockholm. Stölden upptäcktes morgonen den 8 juni. Allt som var kvar var det uppklippta låset.

Antagligen en idiotgranne/nån idiot som har nyckel till förrådet som är förövare – det fanns nämligen inga andra tecken på inbrott.

Se bild för beskrivning, övrigt värt att nämna var att den hade skrapskador på vänster pedal samt en röd namnlapp med mitt namn och telefonnummer (höga odds på att den skulle sitta kvar), två flaskhållare, en nödpump och trådlös cykeldator från Cateye.

Ramnummer: WSBC602098737G

Kontakt: schenkmanis@gmail.com

2012-07-03-14.52.18

SIMILAR ARTICLES

0 14

0 19