Home Blocket Sjösala 3-v. damcykel silverfärgad

Sjösala 3-v. damcykel silverfärgad

Stulen i Norrköping natten till idag, den 11 mars 2016. En 3-växlad Sjösalacykel av modell SUNNANÖ. Den stod parkerad på en cykelparkering bredvid Norrköpings resecentrum (den under tak vid norra promenaden vid kaktusparken/restaurang Hugo). Cykeln är silverfärgad med något bucklig framkorg och pakethållare. 28-tums däck. Några år gammal men nyservad i februari med bl.a. ny kedja och kedjeskydd, batteridrivet lyse fram, monterat vid däcket. Batteridrivet baklyse, svart sadel med något litet hack i tror jag. Ramnr. finns. Har inget eget foto så bilden nedan är från nätet i en annan färg men det är samma modell. På bilden finns också ett nät på bakhjulet men som ej satt på min cykel. Jag bor i Nrkpg.

Kontakt: charl8sandberg@gmail.com

Sjösala-Sunnanö-2004

SIMILAR ARTICLES