Home Stad Helsingborg Vit merida mountainbike -Helsingborg

Vit merida mountainbike -Helsingborg

Merida mountainbike med framdämpning och skivbromsar. Mestadels vit men med ljusrosa korg av plast och med svart och grå text. Inköpt 2014, alla papper finnes samt har polisanmält. Stals från Prästgatan i Helsingborg den 5/3 2016 utanför gymmet Fitness 24 Seven mellan klockan 21 och 23.

Den var vid tillfället låst med ett granitlås genom ram och bakhjul så den måste ha burits iväg eller slängs in i en bil. Hade fungerande baklykta, framlampa samt reflexer i orange i ekrarna.

Har fått 8 cyklar stulna genom åren så har inte råd att köpa en ny och kan nu inte ta mig runt då jag r fullt beroende av min cykel så snälla, snälla om någon sett denna, maila mig på margaretaboson@live.se

Alltså som på bilden ungefär men med en rosa korg. Korgen är så rosa att den syns på håll.

merida-juliet-6-15-v-mtb-26-quot-kerekpar-feher-rozsaszin-2015

 

SIMILAR ARTICLES

0 17

0 23