Home Stad Helsingborg Trek Mtb Helsingborg Ica Maxi Råå

Trek Mtb Helsingborg Ica Maxi Råå

En blåvit mtb av märket Trek stals ikväll (5/3 mellan 19.15-19.45) när jag var inne och handlade på Ica Maxi Råå, Helsingborg, NV Skåne. Abus U-lås var inte avskräckande, inte heller att cykeln stod precis bredvid den upplysta entrén och folk var i rörelse. Såklart finns det inga kameror riktade utåt pga integritet, tillstånd mm (jag frågade). De två personer som stod utanför hade heller inte uppmärksammat att någon lyft en låst cykel och helt sonika lastat in den i en bil (min teori). Kontakten med Polis och försäkringsbolag kommer att resultera i noll och intet, så mitt hopp står till dig kära uppmärksamma medborgare! Såg du förloppet utspelas samt kanske tog ev regnummer?! Lysande! Underrätta Polisen eller mig, hittelön utlovas till tipset som leder till att cykeln återlämnas.
Spanar med intresse på Blocketannonser.
Tacksam för tips!

Kontakt: t.j.ricard@hotmail.com

image

SIMILAR ARTICLES

0 17

0 23