Home Märke Crescent Crescent damcykel röd orange

Crescent damcykel röd orange

Crescent röd / orange / rostbrun (färgerna flödar) mindre damcykel upphittad i Bandhagen. Kan troligen ha blivit stulen från närmare villaområden, Älvsjö, Stureby, Örby os.v..
Det är en litet mindre modell än en vanlig ”vuxencykel”. Jag tror att den kan vara 26 tum och 3-växlad. Pakethållare finns bak och cykelkorg finns fram. Cykeln är i mycket fint skick men har punktering på bakdäcket (man dumpade nog av cykeln när den inte orkade mer). Det finns diverse märkningar längre ner på ramen. Vet ej om jag har lokaliserat ramnumret korrekt men har ett par olika siffror via klisterlappar som sitter längre ner.

Har kontaktat Polisen och försökt att lämna information om cykeln, vilket inte godtogs ordentligt. Polisen i Sverige har nämligen inte ”tillräckligt med resurser” (enligt egen utsago) för att bry sig, eller ens knappa in information om cykeln så att upphittaren (jag) kan samkopplas med efterlysaren. Kan tyvärr inte lämna in cykeln till ”hittegodsavdelningen”, om nu sådan ens existerar, p.g.a. att jag är handikappad och inte kan röra mig längre sträckor. Personen jag vart kopplad till, som enligt egen utsago inte var polis, gav mig rådet att lämna tillbaka cykeln där jag hittade den. Nonsens sa jag. Hon sa även att om jag behöll den i ”mina ägor” så gjorde jag mig skyldig till ett brott. Indoktrinerad som människan var försökte jag övertyga henne om att ifall jag tog upp cykeln från mitt förråd och satte tillbaka den så skulle någon stjäla den igen, och inte f*n skulle ägaren få tillbaka den. Jag försökte få henne att inse detta, men personen var indoktrinerad, fullt ut, noll medkänsla. Hon fick kanske aldrig fina cykeln sin stulen när sommarlovet slutade och fick knalla snopet till skolan som liten.
Nypris på cykeln lär vara runt 2000:-

Cykel är i.a.f. upphittad utanför min bostad den 25:e augusti 2015, men låg där ett par dagar innan. Merparten i mitt område röstar vänster och dricker latte, så ingen brydde sig om att hämta upp cykeln i sig och rapportera in. Eller kanske hade man tidigare erfarenhet av det polisiära systemet i Sverige sedan tidigare?

Stureby Bandhagen Örby Älvsjö kan vara områden där cykeln stulits från. Söderort är nyckelord. Finns flera bilder att få, laddar upp den bästa.

20150825_033713

SIMILAR ARTICLES

0 29

0 71