Home Märke Ecoride Stulen elcykel Mölndal EcoRide Ambassador (vit) + Thule cykelkärra (grön)

Stulen elcykel Mölndal EcoRide Ambassador (vit) + Thule cykelkärra (grön)

0 1235

MIn elcykel av typen EcoRide Ambassador 8vxl från 2014 (vit) blev stulen inne på tomten ihop med en cykelkärra Thule Chariot Cougar 2 (grön, plats för två barn), troligtvis natten till 16 maj 2015 i Mölndal. Cykeln har en speciallösning i och med att växelenheten har flyttats från höger till vänster styre och handbromsen från vänster till höger styre. I och med detta har en del av handtaget på vänstra sidan får kortas av, plus att handbromsen är vänd upp och ner. Cykeln var låst med ramlås och i cykelkorgen låg en extra kätting till låset. I cykelvagnen låg troligtvis en barncykelhjälm (svart). Tipsa mig gärna om någon ser cykel eller cykelkärra dyka upp någonstans!

ecoride-vit

SIMILAR ARTICLES