Home Stulen Focus mtb 29:er Rotebro

Focus mtb 29:er Rotebro

1 1407

En Focus black forrest 2.0, grå/svart, med smala däck, breda stänkskärmar, SPD-pedaler och tempobåge. Cykeln stals sent på kvällen den 20 november, i Rotebro (Sollentuna). Hittelön.

SIMILAR ARTICLES

0 32

1 COMMENT

 1. I fredags 21 november så stod det en svart hard tail FOCUS i Åkersberga.
  Jag la märke till den då det verkade sitta en rätt schysst dämpare av märket FOX framtill och tempobåge, vilket jag sällan ser annat än vid tävling.
  Vid en närmare anblick såg jag att det satt XT växelförare monterat fram/bak.
  Det kan ha varit en annan modell då den jag såg var nästan helt svart och de Black Forest som jag hittar på internet har andra färger så det är svårt att säga.
  Däcken såg ut att vara till för XC till skillnad från MTB.

  Tyvärr så bor jag på andra sidan stan med omkring två timmar effektiv resa enkel väg och jag var lätt berusad den kvällen så jag kommer behöva leta efter stället där jag såg den.

  Jag kan tänka mig att göra det om hittlönen är god nog för att gå igenom besväret samt hoppas på att den står kvar eller i närheten och att det rör sig om rätt cykel.

  Med mitt cykelintresse så förstår jag hur nära en cykel ligger om hjärtat och jag vet hur fruktansvärt det känns att bli bestulen, men jag hoppas på att du förstår varför jag behöver en god morot med tanke på besväret och chansningen det skulle innebära.
  Givetvis enbart om det rör sig om rätt cykel och den återkommer i din ägo.

  Annars så vet du nu att den kan finnas i närheten av Åkersberga.

  Skriv gärna ramnumret och eventuell SEC-tag eller dylikt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.