Home Stad Malmö Stulen vinröd damcykel “Logan exklusive”

Stulen vinröd damcykel “Logan exklusive”

0 1015

Min mormors cykel blev stulen i vårt hyreshus som har två låsta dörrar, på Kamrergatan 12 mitt emot judiska föreningen. Händelsen har ägt rum mellan klockan 19.00 onsdagen den 11/6 och 08.00 torsdagen den 12/6.
Damcykeln är en vinröd Logan exklusive med en aningens tillbucklad korg fram. En framlampshållare utan själva lampan. På stänkskyddet bak sitter ett klistermärke från “Almbacks cyklar”. Styret har varit rostigt men det är övermålat med svart färg, så det syns bara om man tittar noga. Snälla hör av er om ni vet någonting eller har sett den!

SIMILAR ARTICLES

0 4

NO COMMENTS

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.