Home Stad Helsingborg Stulen monark karin Helsingborg

Stulen monark karin Helsingborg

1 1923

Min cykel hann jag ha ungefär två månader innan den blev stulen, trots dubbla lås och en låst källare.
Cyken blev stulen på Eneborg/Olympia i Helsingborg någon gång mellan torsdag 26/9 och söndag 29/9.

Det är en svart 3-växlad Monark Karin, 28 tum, både fotbroms och v-broms. Frampå cykeln en svart cykelkorg i metall som sitter fast och bakpå en svart pakethållare. Alla detaljer är i svart utom fälgarna och ekrarna som är aluminiumfärgade. Cykeln är i väldigt fint skick och jag tar tacksamt emot alla tips då jag inte vill något hellre än att få tillbaka min cykel!

cykel

1 COMMENT

  1. Såg en cykel som är väldigt lik din läggas ut på ‎Köp och sälj Helsingborgsområdet på facebook. Inlägget togs bort efter att folk varit misstänksamma mot den i kommentarerna.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.