Home Stulen Ecoride Elcykel Halmstad

Ecoride Elcykel Halmstad

3 1406

Min cykel blev snodd precis utanför vårat köks fönster på Fyllinge, Halmstad. Finns inte många sådana cyklar i Halmstad så det finns rätt stor risk att man ser den ute på vägarna. Hör av er om ni har sett denna!

SIMILAR ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Fyfan vad störande! Min cykel blev också stulen i Halmstad då någon tattare hade sågat isär låset. Känns som att det är samma person som ligger bakom våra cykelstölder då dom har skett så pass nära varandra i tid. Min stals den 17 september när den stod vid tågstationen. :/

  2. Till sidägaren: Skulle du kunna vara gullig och lägga ut min stulna cykel också? 🙂 skickade info för ungefär 5 dagar sedan. Tack på förhand.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.