Home Tips Malmö ligan igång

Malmö ligan igång

4 1422

Cresent och Monark cykel ligan i malmö igång igen.
Säljer cyklar med falska orginal fakturor . Och nya lås med dubbla nycklar.
Annonser på blocket med olika svenska namn……

SIMILAR ARTICLES

0 52

0 370

4 COMMENTS

  1. Bra att veta – har noterat detta på blocket eftersom jag kollar där efter min cykel (Monark Karin) blev stulen på mitt jobb mellan kl.12.20 -16.45. Någon hade även sett att den var flyttad ett antal meter närmare en parkering under denna tid – så troligen åkte den med en bil därifrån…

  2. MIn svarta Karin cykel blev stulen vid södervärn nyligen. Fastlås och allt. Tyvärr hade vi precis köpt en alldeles ny barnstol till den. Det är så nedrigt. En barnfamilj har utgifter så det räcker! Nu får den lilla försöka gå och jag bära så mycket jag orkar tills vi kan köpa en ny cykel med barnstol…<<<<<suck..
    Livet känns bökigt nog utan cykelstölder.

  3. Kan berätta att min röda Crescent damcykel 26 tum blev stulen. Den var låst med två lås och var inne i ett låst cykelrrum i en fastighet på Värnhem i Malmö. Det har skett fler stölder från samma cykelrum. Tjuvarna har inte tagit höstlov.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.